Blog Gastronet24

Blog

  • Który piec konwekcyjno-parowy RATIONAL wybrać?

    Zobacz
  • Zmywarki Stalgast: co stoi za ich popularnością?

    Zobacz
  • Zaopatrzenie gastronomii w produkty spożywcze i sprzęt

    Zobacz
  • Naleśniki po meksykańsku

    Zobacz
jak dezynfekować powierzchnie aby ich nie uszkodzić?

Jak dezynfekować powierzchnie, aby ich nie uszkodzić?

Jak dezynfekować powierzchnie, aby ich nie uszkodzić? Dezynfekcja powierzchni jest niezwykle istotna w utrzymaniu codziennej czystości i higieny. Różne środki dezynfekujące skutecznie eliminują zarazki, jednak nie wszystkie są bezpieczne dla każdej powierzchni. Ochrona materiałów, z których są wykonane poszczególne powierzchnie, jest kluczowa, aby nie doprowadzić…

profesjonalna chemia dla gastronomii

Bezpieczeństwo stosowania chemicznych środków czyszczących w gastronomii

Bezpieczeństwo stosowania chemicznych środków czyszczących w gastronomii  Efektywne funkcjonowanie gastronomii zależy od wielu czynników, wśród których jednym z najważniejszych jest utrzymanie czystości. W tym celu wykorzystuje się różne środki czyszczące, które pomagają utrzymać higienę na najwyższym poziomie. Jednakże, stosowanie chemicznych środków czyszczących, mimo ich skuteczności,…

Nasz Instagram

[insta-gallery id='1']