Blog Gastronet24

Blog

  • Pakowanie próżniowe żywności

    Zobacz
  • Idealny piec konwekcyjno-parowy HENDI?

    Zobacz
  • Wybierz robot planetarny! Ranking

    Zobacz
  • Patelnie granitowe: wady i zalety

    Zobacz
jak złożyć maszynkę do mielenia mięsa

Jak złożyć maszynkę do mięsa?

Jak złożyć maszynkę do mięsa? Profesjonalna maszynka do mięsa to produkt bardzo przydatny w każdym punkcie gastronomicznym. Dzięki niej możemy mielić i szatkować mięso na potrzeby przygotowywanych potraw bez większego wysiłku i oszczędzając cenny czas. Oczywiście w sklepach można kupić gotowe już mięso mielone. Nie…

jaki dozownik do mydła

Dozownik do mydła jaki wybrać?

Dozownik do mydła jaki wybrać? Choć dozowniki do mydła bywają kojarzone z bardzo prostymi przedmiotami, wśród nich można odnaleźć akcesoria o różnych funkcjach. Jeśli kompletujesz wyposażenie publicznej przestrzeni sanitarnej, rodzaj aplikatora okaże się bardzo ważny. Przede wszystkim wpłynie na bezpieczeństwo użytkowników i zminimalizuje ryzyko rozprzestrzeniania…

mydło w płynie ranking

Ranking mydeł w płynie

Ranking mydeł w płynie Mydło w płynie ranking Wykonanie rankingu mydeł z pewnością nie da Ci odpowiedzi na wszystkie pytania. Pomoże Ci jednak ustalić, jakie są ich podstawowe rodzaje, pojemności albo odpowiedzieć na pytanie: mydło antybakteryjne jakie wybrać? Poznasz tu podstawowe rodzaje mydła w płynie…