Blog Gastronet24

Blog

  • Pakowanie próżniowe żywności

    Zobacz
  • Idealny piec konwekcyjno-parowy HENDI?

    Zobacz
  • Wybierz robot planetarny! Ranking

    Zobacz
  • Patelnie granitowe: wady i zalety

    Zobacz
pakowanie próżniowe żywności w gastronomii

Pakowanie próżniowe żywności w gastronomii: praktyczny poradnik

Pakowanie próżniowe żywności w gastronomii: praktyczny poradnik W gastronomii konieczne jest efektywne zarządzanie surowcami. Technologie, które jeszcze niedawno wydawały się luksusem, dziś stanowią standard. Jednym z takich rozwiązań, które radykalnie zmienia oblicze profesjonalnej kuchni i cateringu, jest pakowanie próżniowe żywności. Wprowadzenie tej metody do codziennych…

piec konwekcyjno parowy hendi

Idealny piec konwekcyjno-parowy HENDI? Sprawdź, co odkryliśmy w Gastronecie!

Idealny piec konwekcyjno-parowy HENDI? Sprawdź, co odkryliśmy w Gastronecie! Odkryj tajemnicę pieców konwekcyjno-parowych HENDI! Piec konwekcyjno-parowy to zaawansowane urządzenie, które rewolucjonizuje pracę w profesjonalnych kuchniach. Nie jest to zwykły piekarnik, lecz wszechstronne narzędzie. Potrafi piec gorącym powietrzem, gotować na parze, a także łączyć te dwie…