Blog Gastronet24

Blog

  • Maszyna chłodnicza: co wybrać?

    Zobacz
  • Naczynia i narzędzia kuchenne

    Zobacz
  • Co stosować do prania dywanów?

    Zobacz
  • Chińskie i japońskie naleśniki

    Zobacz
Maszyna chłodnicza w Twoim lokalu. Co wybrać?

Maszyna chłodnicza w Twoim lokalu. Co wybrać?

Maszyna chłodnicza w Twoim lokalu. Co wybrać? Zastanawiasz się nad wyposażeniem swojego gastro w urządzenie chłodnicze, ale nie wiesz co masz wybrać? W tej branży świeże produkty to podstawa. Niezależnie, czy masz małą kawiarnię, dużą restaurację, czy hurtownię, potrzebujesz sprzętu, który utrzyma jedzenie w dobrej…

Co stosować do prania dywanów

Co stosować do prania dywanów

Co stosować do prania dywanów? Czyste dywany to podstawa zdrowego domu! Brud, kurz i roztocza gromadzące się w dywanach mogą być przyczyną alergii i problemów zdrowotnych. Pranie dywanów to skuteczny sposób na pozbycie się tych uporczywych zanieczyszczeń, a także na przywrócenie dywanom świeżego wyglądu i…

Monoporcje: wszystko, co musisz wiedzieć

Monoporcje: wszystko, co musisz wiedzieć

Monoporcje: wszystko, co musisz wiedzieć Monoporcje to eleganckie desery przeznaczone dla jednej osoby. Wyróżniają się nie tylko smakiem, ale i wyglądem, co czyni je atrakcyjnymi dla klientów. W tym artykule przybliżymy Ci świat monoporcji, omówimy niezbędne akcesoria oraz podzielimy się wskazówkami dotyczącymi ich tworzenia. Co…

Tajniki wiedzy gastronomicznej. ABC technik kulinarnych, sprzętu i jego konserwacji

Tajniki wiedzy gastronomicznej. ABC technik kulinarnych, sprzętu i jego konserwacji

Tajniki wiedzy gastronomicznej. ABC technik kulinarnych, sprzętu i jego konserwacji Utrzymanie wysokiego standardu higieny i sprawności w każdym lokalu gastronomicznym to podstawa jego funkcjonowania. Osiągnięcie tego celu wymaga nie tylko przestrzegania zasad sanitarnych, ale również systematycznej konserwacji i czyszczenia sprzętu. Zaniedbania w tym zakresie mogą…

Nasz Instagram

[insta-gallery id='1']