• -15%
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny Convotherm maxx pro easyDial 20.10 ES wersja z boilerem

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny Convotherm maxx pro easyDial 20.10 ES wersja z boilerem

Dostępność: 1 tydzień

Producent

: Convotherm

Kod produktu

: maxx pro eD 20.10 EB
Loading...
139 575,48 zł
118 639,16 zł
96 454,60 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 97 702,84 zł

Istotne cechy

  • ACS+ tryby pracy: Para, tryb konwekcyjno-parowy, gorące powietrze
  • Funkcje dodatkowe ACS+:
      - Crisp&Tasty – 5-stopniowe odwilżanie
      - BakePro – tradycyjna, 5-stopniowa funkcja pieczenia
      - HumidityPro – nawilżanie 5-stopniowe
      - Prędkość wentylatora – regulacja 5-stopniowa
  • easyDial: dostęp do wszystkich funkcji na jednym poziomie
  • Półautomatyczny system czyszczenia
  • HygienicCare
  • Złącze USB zintegrowane z maskownicą panelu obsługi
  • Wskaźnik pierścieniowy TriColor wskazuje aktualny stan pracy
  • Wytwarzanie pary poprzez wtryskiwanie wody do komory pieca
  • Drzwi urządzenia prawostronne

Wyposażenie seryjne

  • ACS+ (Advanced Closed System +) tryby pracy:
      - Para (30-130 °C) z gwarantowanym nasyceniem pary
      - Tryb konwekcyjno-parowy (30-250 °C) z automatycznym dostosowaniem wilgoci
      - Gorące powietrze (30-250 °C) ze zoptymalizowanym przenoszeniem ciepła
  • HygienicCare – bezpieczeństwo poprzez zastosowanie powierzchni antybakteryjnych:
      - Panel obsługi easyDial
      - Uchwyt drzwiowy i samozwijalna myjka ręczna
  • easyDial – interfejs obsługi:
      - Centralna jednostka sterowania Convotherm-Dial (C-Dial)
      - Wyświetlacz cyfrowy
      - Funkcja regenerowania – regenerowanie produktów na najwyższym poziomie
      - 99 profili przyrządzania, w każdym przypadku złożonych nawet z 9 etapów
  • Wielopunktowy czujnik do mierzenia temperatury rdzenia
  • Uchwyt drzwiowy z zamknięciem bezpieczeństwa i funkcją
  • zatrzaskiwania
  • Zapis danych HACCP i wartości pasteryzacji
  • Funkcja wstępnego nagrzewania i Cool down

Opcje

  • W pełni automatyczny system czyszczenia ConvoClean – opcjonalnie z możliwością indywidualnego dozowania
  • Drzwi chowane – więcej miejsca i bezpieczeństwa pracy
  • Wersja do zakładów karnych
  • Interfejs ethernetowy (LAN)
  • Dostępne różne napięcia
  • Czujnik Sous Vide, możliwość wetknięcia z zewnątrz
  • Czujnik do mierzenia temperatury rdzenia, możliwość wetknięcia z zewnątrz

Akcesoria

  • Oprogramowanie ConvoLink – HACCP i programy PC do zarządzania profilami przyrządzania
  • Wieża sygnalizacyjna – zewnętrzny informacja o stanie eksploatacyjnym
  • System bankietowy (do wyboru jako pakiet lub pojedynczo): Stelaż na talerze, stelaż bankietowy, wózek bankietowy, osłona termiczna
  • Podstawy o różnych rozmiarach i wersjach wykonania
  • Stelaże zawieszane, do wyboru GN lub BM
  • Zestawy-stosy
  • Produkty pielęgnacyjne do ConvoClean – automatycznego systemu czyszczenia (wielokrotnego i indywidualnego dozowania) i do półautomatycznego systemu czyszczenia komory pieca

 

Typ
elektryczny
Szerokość (mm)
890
Głębokość (mm)
820
Wysokość (mm)
1942
Wymiary przy opcji chowanych drzwi (mm)
1002x820x1942
Pojemność
20 x 1/1 GN lub 17 x EN
Moc (kW)
38,9
Zasilanie
400V

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży sklep@gastronet24.pl
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu serwis@gastronet24.pl

Produkty powiązane