• -15%
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny Convotherm maxx pro easyDial 20.20 EB wersja z boilerem

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny Convotherm maxx pro easyDial 20.20 EB wersja z boilerem

Dostępność: 1 tydzień

Producent

: Convotherm

Kod produktu

: maxx pro eD 20.20 EB
Loading...
189 528,24 zł
161 099,00 zł
130 974,80 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 132 669,77 zł

Model:

- easyDial
20 Półek GN 1/1 lub 40 Półek 1/1 GN
- Elektryczny
- Wersja z boilerem
- Drzwi prawostronne

Istotne cechy

- ACS+ (Advanced Closed System +) tryby pracy: Para, konwekcyjnoparowy, gorące powietrze
- ACS+ funkcje dodatkowe:
     - Crisp&Tasty - 5-stopniowe odwilżanie
     - BakePro - tradycyjna, 5-stopniowa funkcja pieczenia
     - HumidityPro - nawilżanie 5-stopniowe
     - Prędkość wentylatora - regulacja 5-stopniowa
- easyDial: dostęp do wszystkich funkcji na jednym poziomie
- Półautomatyczny system czyszczenia
- HygienicCare
- Złącze USB zintegrowane z maskownicą panelu obsługi
- Pierścień TriColor wskazuje aktualny stan pracy
- Generowanie pary poprzez wtryskiwanie wody do komory pieca
- Drzwi urządzenia prawostronne

Wyposażenie seryjne

- ACS+ tryby pracy:
     - Para (30-130 °C) z gwarantowanym nasyceniem pary
     - Para kombi (30-250 °C) z automatycznym dostosowaniem wilgoci
    - Gorące powietrze (30-250 °C) ze zoptymalizowanym przenoszeniem ciepła
- HygienicCare - bezpieczeństwo poprzez zastosowanie powierzchni antybakteryjnych:
    - Panel obsługi easyDial
    - Uchwyt drzwi i obrotowy natrysk ręczny
- easyDial – panel obsługi:
    - Centralna jednostka sterowania Convotherm-Dial (C-Dial)
    - Wyświetlacz cyfrowy
    - Funkcja regenerowania: regenerowanie produktów na najwyższym poziomie
    - 99 profili gotowania, w każdym przypadku złożonych nawet z 9 etapów
- Wielopunktowy czujnik pomiarowy temperatury rdzenia
- Klamka z zamknięciem bezpieczeństwa i funkcją zatrzaskiwania
- Złącza RS232 i RS485
- Zapis danych HACCP i wartości pasteryzacji
- Funkcja wstępnego nagrzewania i Cool-Down

Opcje

- W pełni automatyczny system czyszczenia ConvoClean – opcjonalnie z możliwością indywidualnego dozowania
- Gaszenie oparów - zintegrowana osłona kondensacyjna
- Wersja grill z oddzielaniem tłuszczu
- Wersja okrętowa
 -Złącze ethernet / LAN
- Dostępne różne napięcia
- Czujnik Sous Vide, możliwość wetknięcia z zewnątrz
 -Czujnik temperatury rdzenia, możliwość wetknięcia z zewnątrz

Polecane akcesoria

- Oprogramowanie ConvoLink HACCP i programy PC do zarządzaniaprofilami gotowania
- ConvoVent 4 / ConvoVent 4+ osłony kondensacyjne
- Wieża sygnalizacyjna – informacja o stanie pracy na odległość
- System bankietowy (do wyboru jako pakiet lub pojedynczo)
- Stojak na talerze
- Stelaż bankietowy
- Wózek bankietowy
- Osłona termiczna
- Podstawy o różnych rozmiarach i wersjach wykonania
- Stelaże zawieszane, do wyboru GN lub BM
- Zestawy - stosy
- Produkty do pielęgnacji

Typ
elektryczny
Szerokość (mm)
1135
Głębokość (mm)
1020
Wysokość (mm)
1942
Wymiary przy opcji chowanych drzwi (mm)
1182x1020x1942
Moc (kW)
67,3
Zasilanie
400V

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży sklep@gastronet24.pl
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu serwis@gastronet24.pl

Produkty powiązane