Obniżona cena! Piec konwekcyjno-parowy Convotherm 4 easyDial 10.10 ES

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny Convotherm 4 easyDial 10.10 EB wersja z boilerem

Producent Convotherm
Kod produktu
Stan Nowość
Dostępność: 4 tygodnie
Cena katalogowa brutto: 66 324,06 zł

Cena netto: 45 833,70 zł
Cena brutto: 56 375,45 zł

Model:

- easyDial
10+1 Półek GN 1/1 lub 8 x EN/BM
- Elektryczny
- Wersja z boilerem
- Drzwi prawostronne

Istotne cechy

- ACS+ (Advanced Closed System +) tryby pracy: Para, konwekcyjnoparowy, gorące powietrze
- ACS+ funkcje dodatkowe:
     - Crisp&Tasty - 5-stopniowe odwilżanie
     - BakePro - tradycyjna, 5-stopniowa funkcja pieczenia
     - HumidityPro - nawilżanie 5-stopniowe
     - Prędkość wentylatora - regulacja 5-stopniowa
- easyDial: dostęp do wszystkich funkcji na jednym poziomie
- Półautomatyczny system czyszczenia
- HygienicCare
- Złącze USB zintegrowane z maskownicą panelu obsługi
- Pierścień TriColor wskazuje aktualny stan pracy
- Generowanie pary poprzez wtryskiwanie wody do komory pieca
- Drzwi urządzenia prawostronne

Wyposażenie seryjne

- ACS+ tryby pracy:
     - Para (30-130 °C) z gwarantowanym nasyceniem pary
     - Para kombi (30-250 °C) z automatycznym dostosowaniem wilgoci
    - Gorące powietrze (30-250 °C) ze zoptymalizowanym przenoszeniem ciepła
- HygienicCare - bezpieczeństwo poprzez zastosowanie powierzchni antybakteryjnych:
    - Panel obsługi easyDial
    - Uchwyt drzwi i obrotowy natrysk ręczny
- easyDial – panel obsługi:
    - Centralna jednostka sterowania Convotherm-Dial (C-Dial)
    - Wyświetlacz cyfrowy
    - Funkcja regenerowania: regenerowanie produktów na najwyższym poziomie
    - 99 profili gotowania, w każdym przypadku złożonych nawet z 9 etapów
- Wielopunktowy czujnik pomiarowy temperatury rdzenia
- Klamka z zamknięciem bezpieczeństwa i funkcją zatrzaskiwania
- Złącza RS232 i RS485
- Zapis danych HACCP i wartości pasteryzacji
- Funkcja wstępnego nagrzewania i Cool-Down

Opcje

- W pełni automatyczny system czyszczenia ConvoClean – opcjonalnie z możliwością indywidualnego dozowania
- Gaszenie oparów - zintegrowana osłona kondensacyjna
- Wersja grill z oddzielaniem tłuszczu
- Wersja okrętowa
 -Złącze ethernet / LAN
- Dostępne różne napięcia
- Czujnik Sous Vide, możliwość wetknięcia z zewnątrz
 -Czujnik temperatury rdzenia, możliwość wetknięcia z zewnątrz

Polecane akcesoria

- Oprogramowanie ConvoLink HACCP i programy PC do zarządzaniaprofilami gotowania
- ConvoVent 4 / ConvoVent 4+ osłony kondensacyjne
- Wieża sygnalizacyjna – informacja o stanie pracy na odległość
- System bankietowy (do wyboru jako pakiet lub pojedynczo)
- Stojak na talerze
- Stelaż bankietowy
- Wózek bankietowy
- Osłona termiczna
- Podstawy o różnych rozmiarach i wersjach wykonania
- Stelaże zawieszane, do wyboru GN lub BM
- Zestawy - stosy
- Produkty do pielęgnacji

  • Szerokość (mm) 875
  • Wysokość (mm) 1058
  • Głębokość (mm) 792
  • Typ elektryczny
  • Wymiary przy opcji chowanych drzwi (mm) 922x792x1058
  • Moc (kW) 19,5
  • Zasilanie 3N~ 400V 50/60Hz (3/N/PE)

Napisz swoją recenzję

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny Convotherm 4 easyDial 10.10 EB wersja z boilerem

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny Convotherm 4 easyDial 10.10 EB wersja z boilerem

Napisz swoją recenzję

Categories