- -18,1%
- -9,1%
- zaprojektowane do intensywnego użytkowania
- podlegają obróbce utwardzania oraz wymrażania, co przekłada się na wydłużenie żywotności oraz zwiększenie elastyczności stali
- anatomiczny i ergonomiczny uchwyt
- noże kute z jednej części stali chromowo-molibdenowej
- rękojeść z poliwęglanu wzmocnionego włóknem szklanym
- certyfikowany przez NSF
- 25 lat gwarancji producenta
- można myć w zmywarce
Nóż santoku jest najbardziej wszechstronnym, zbliżonym do europejskiego noża szefa kuchni. Znany również pod określeniem „ Trzy cnoty (zalety)” co w tym przypadku oznacza zastosowanie noża do krojenia w plastry, rozdrabniania oraz siekania ryb, mięsa oraz warzyw. Żłobione ostrze zapobiega przywieraniu miękkich produktów do noża.
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.