- -22%
- -22%
- zaprojektowane do intensywnego użytkowania
- podlegają obróbce utwardzania oraz wymrażania, co przekłada się na wydłużenie żywotności oraz zwiększenie elastyczności stali
- anatomiczny i ergonomiczny uchwyt
- noże kute z jednej części stali chromowo-molibdenowej
- rękojeść z poliwęglanu wzmocnionego włóknem szklanym
- certyfikowany przez NSF
- 25 lat gwarancji producenta
- można myć w zmywarce
Nóż do pieczywa z długim, ząbkowanym ostrzem, który jest zwykle używany do cięcia twardego i chrupiącego chleba, bułek czy bagietek.
Ząbkowana krawędź pozwala pokroić miękki chleb bez większego nacisku, nie miażdżąc go.
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.