• -15%
WILK maszynka do mięsa z sitkiem 8 mm Ma-Ga TC22
WILK maszynka do mięsa z sitkiem 8 mm Ma-Ga TC22
WILK maszynka do mięsa z sitkiem 8 mm Ma-Ga TC22
WILK maszynka do mięsa z sitkiem 8 mm Ma-Ga TC22

WILK maszynka do mięsa z sitkiem 8 mm Ma-Ga TC22

Dostępność: 48h

Producent

: Ma-Ga

Kod produktu

: TC22 8
Loading...
4 797,00 zł
4 077,45 zł
3 315,00 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 3 933,54 zł

wymiary

  • przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
  • idealny do mielenia mięsa surowego
  • gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
  • bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
  • elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
  • możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
  • łatwy w utrzymaniu czystości
  • niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu

„Wilk” do mięsa TC22 jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania mięsa. Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. Zastosowanie polerowanej obudowy o regularnych kształtach sprawia, że urządzenie jest bardzo łatwe w czyszczeniu. Rozwiązanie techniczne napędu w postaci stalowej przekładni zębatej wypełnionej olejem zapewnia dużą żywotność urządzenia oraz redukuje hałas.

Maszyna spełnia standardy CE w zakresie bez-pieczeństwa i higieny.

Wykończenie

  • Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze stali nierdzewnej. Obudowa ślimaka również wyko-nana ze stali nierdzewnej.
  • Zestaw tnący
  • Sitko, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej.

Cechy urządzenia

  • Łatwa w demontażu obudowa ślimaka wraz z zestawem tnącym,
  • Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia,
  • Stalowa przekładnia zębata smarowana olejem,
  • Rozmiary sitek w standardzie 4,5 lub 6 lub 8mm,

Ograniczenia

  • Nie używać urządzenia do mielenia zmrożone-go mięsa, mięsa z kością a także do kruszenia samych kości.
  • Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody.

Maszyna spełnia normy:

  • EN 12331+A1:2010(Maszyny dla przemysłu spożywczego Wilki)
  • EN 60204-1:2010(Bezp. elektryczne)
  • Dyr. 2006/42/WE

 

Szerokość (mm)
545
Głębokość (mm)
255
Wysokość (mm)
400
Wydajność (kg/h)
do 200
Moc (kW)
1
Zasilanie
230V
Prędkość obrotów (obr./min.)
80
Rozstaw nóżek (mm)
360 x 210
Poziom hałasu (dB)
≤ 75

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży sklep@gastronet24.pl
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu serwis@gastronet24.pl